Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Premieră: Avocații ASF au obținut deschiderea procedurii falimentului împotriva unui asigurător


4 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiara, reprezentata de societatea DRAGNE & ASOCIATII, a formulat cererea de faliment impotriva Asigurare-Reasigurare Astra SA, avand in vedere imposibilitatea redresarii financiare a acesteia, prin administrare speciala. Falimentul Asigurare-Reasigurare Astra SA este prima procedura de acest gen deschisa impotriva unei societati de asigurari pe piata romaneasca. Litigiul este coordonat de avocatul Daniel Cirstea, Partener DRAGNE & ASOCIATII, cu o bogata experienta in proceduri de insolventa, in special in sectorul bancar.

In sedinta din 3 decembrie 2014, ca efect al falimentului, Tribunalul Bucuresti a ridicat dreptul administratorilor statutari de a conduce activitatea societatii, fiind numit un lichidator judiciar provizoriu. De asemenea, au fost stabilite de catre judecatorul sindic termenele esentiale in procedura. Urmatoarea sedinta de judecata a fost fixata pentru data de 4 aprilie 2016 in vederea analizarii stadiului continuarii procedurii. 

:: informatii dosar (potrivit portalului instantelor)

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii