« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

MJLC pregateste modificarea Legii Notarilor si Legii Executorilor Judecatoresti
15.07.2009 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

MJLC supune dezbaterii publice proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii Notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995 si a Legii nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti, precum si expunerea de motive.

Modificarea majora vizeaza comunicarea din oficiu de catre instantele de judecata a hotararilor definitive de condamnare a notarilor publici si executorilor judecatoresti si a hotararilor prin care s-a dispus masura arestarii preventive a acestora, atat catre MJLC, cat si catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania, respectiv Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti din Romania.

Aceasta modificare se impune pentru o aplicare eficienta si in timp util a masurilor legale privind suspendarea si excluderea din profesie a celor impotriva carora au fost pronuntate hotarari definitive de condamnare ori prin care s-a dispus masura arestarii preventive si care continua exercitarea fara drept a profesiei.

Proiect >>

Expunere de motive >>

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești | Toate secţiunile
Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD