« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. INPPA Craiova – proba scrisă
06.12.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul Dolj a dat publicității duminică, 6 decembrie 2015, un anunț cu privire la proba scrisă a examenului de absolvire a INPPA.

Aceasta  va fi susținută în data de 7 decembrie 2015, începând la ora 14.00.

Pentru avocații stagiari – cursanți ai INPPA Craiova – proba scrisă se va desfășura la sala 03 de la sediul Facultății de Drept și Științe Sociale din Craiova, str. Calea București nr. 107 D.

Candidaţii trebuie să fie în sălile de examen cu o oră înainte de începerea probei scrise, respectiv la ora 13.00.

De asemenea, aceștia trebuie să prezinte actul de identitate, adeverinţa provizorie de identitate, paşaportul sau permisul de conducere,  în original şi aflate în termenul de valabilitate.

Este strict interzis accesul în clădire cu mijloace electronice de comunicare sau de informare, sau care permit comunicarea sau informarea, indiferent de natura acestora.

:: Repartizarea pe săli pentru proba scrisă a examenului de asbolvire a INPPA

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.