Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

”Educație juridică în şcoli” se lansează la Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza


7 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Facultatea de Drept a Universității Alexandru Ioan Cuza, Iași, prin intermediul A.S.D., organizează în colaborare cu judecător dr. Cristi Danileț, menbru CSM, proiectul ,,Educație juridică în şcoli”, proiect ce are în vedere facilitarea accesului la cunoștințe elementare de drept în rândul elevilor și liceenilor, potrivit unui comuicat dat publicității duminică, 6 decembrie 2015.

Peste 50 de voluntari vor fi instruiţi pentru a facilita sesiunile de informare ale elevilor. Aceştia se vor folosi de materialele puse la dispoziţie promovând atât în mediuil online cât şi în sălile de clasă, relevanţa cunoaşterii unor noţiuni juridice de bază.

Lansarea oficială are loc astăzi, 7 decembrie, începând cu ora 11:00, în Sala de Conferinţe „Ferdinand”, din cadrul universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Predarea efectivă a primei lecţii de educaţie juridică începe la ora 09:15, la Colegiul Naţional Iaşi.

 

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică