Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Selecția magistraților pentru seminarii EJTN la Madrid, Trier, Bruxelles
07.12.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Naţional al Magistraturii a dat publicităţii luni, 7 decembrie 2015, un anunț cu privire la rezultatele procedurii de selecție în vederea participării la seminariile:

– Tackling Terrorism: Procedural and Substantive Law Challenges and Best Practices. Module 1: Comparative Analysis of Domestic Law Approaches to Tackling Terrorism (10-11 decembrie 2015, Madrid)

Având în vedere tematica acestui seminar, la efectuarea selecţiei s-a acordat prioritate magistraţilor care au în competenţă soluţionarea cauzelor în domeniul combaterii terorismului. Astfel, au fost avute în vedere doar candidaturile magistraţilor din cadrul curţilor de apel (secţii penale) şi din cadrul DIICOT.

Candidaţii selectaţi de INM în vederea participării la seminar sunt următorii:
1. Cătălin Borcoman – DIICOT;
2. Andrei Cosmin Mitrache – Curtea de Apel Craiova;
3. Mircea Lucian Hrudei – DIICOT;
4. Ovidiu Vasilică Pralea – Curtea de Apel Bacău.

Tackling Terrorism: Procedural and Substantive Law Challenges and Best Practices. Module 2: Networking in Tackling Terrorism – Domestic and European Level (18-19 februarie 2016, Trier)

Pentru selecția participării la acest seminar au fost avute în vedere activitatea didactică, calitatea de formator SNG, publicarea unor lucrări de specialitate. De asemenea, în aplicarea criteriului specializării în domeniul  combaterii terorismului,  a fost acordată prioritate candidatului care își desfășoară activitatea în cadrul unei instanțe de judecată cu competenţă în această materie.

Drept urmare, candidaţii selectaţi de INM în vederea participării la seminar sunt următorii:
1. Denis Gabriela Ghervase – Tribunalul Dolj;
2. Camelia Liliana Barbu – Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

– Radicalisation: Prevention and Detection (10-11 martie 2016, Bruxelles)

În privința selecției candidaților ce vor participa la acest seminar, s-au luat în considerare activitatea didactică, calitatea de formator INM, calitatea de membru în comisiile  constituite în cadrul unor concursuri/examene INM.

Candidaţii selectaţi de INM în vederea participării la seminar sunt următorii:
1. Monica Vădana – Curtea de Apel Bacău;
2. Corelia Cîrjeu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinţi;
3. Ioana Luciana Hanganu – Judecătoria Piatra Neamţ.

S-au reținut ca reguli generale pentru fiecare dintre cele trei evenimente:
– informațiile rezultate din scrisorile de intenție și CV-urile candidaților, referitoare la specializarea în materia dreptului penal;
– neparticipărea recentă la alte forme de pregătire internaţională;
– cunoaşterea temeinică a limbii engleze/franceze atestată de certificate de competenţă lingvistică.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti