JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
Marieta SAFTA


Conf. univ. dr. Marieta SAFTA
2 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

A fost publicata Decizia Curtii Constitutionale ref. atacarea in contencios administrativ a reglementarilor Consiliului Concurentei
21.07.2009 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea Constitutionala a Romaniei a publicat Decizia nr. 1037/09.07.2009 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 28 alin. 2 din Legea concurentei.

Decizia >>

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Au fost scrise până acum 2 de comentarii cu privire la articolul “A fost publicata Decizia Curtii Constitutionale ref. atacarea in contencios administrativ a reglementarilor Consiliului Concurentei”

  1. Constantin Popa spune:

    Titlul si concluzia notei d-voastra contin o eroare fundamentala cu privire la decizia Curtii Constitutionale in cauza.
    Aceasta decizie nu numai ca NU a declarat neconstitutionala posibilitatea atacarii in contencios a reglementarilor Consiliului Concurentei, ci, DIMPOTRIVA, a extins controlul de legalitate pe calea contenciosului administrativ al reglementarilor Conciliului in sensul ca reglementarile cu caracter normativ ale acestuia POT FI ATACATE ORICAND in contencios, nu doar in termenul de 30 zile prevazut de art.28 alin.2 din Legea concurentei, termen care ramane doar pentru actele cu caracter individual ale Consiliului.
    Cred ca este corect sa indreptati eroarea semnalata.

  2. Alina Matei spune:

    aveti dreptate, rectificam

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate