Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

Taxe reduse pentru entitățile din piețele reglementate de ASF


10 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Autoritatea de Supraveghere Financiară a dat publicității joi, 10 decembrie 2015, un anunț cu privire la modificarea Regulamentului nr. 16/2014 privind veniturile Autorității, în sensul reducerii unor taxe, tarife și cote aplicate societăților care activează pe piața asigurărilor și a pensiilor private.

Regulamentul modificat, care va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2016, prevede printre altele reducerea cu 50% a unor taxe și cote pentru fondurile de pensii și scăderea cu 20% a unor cote și tarife pentru societățile de asigurări.

Impactul financiar anual al actualelor modificări de cote, comisioane și tarife asupra bugetului de venituri și cheltuieli al ASF este estimat la aproximativ nouă milioane lei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică