Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Ziua Europeană a Avocaților


12 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Baroul Dolj a dat publicității vineri, 11 decembrie 2015, un anunț semnat de av. Dragoș Nicu – Consilier, cu privire la Ziua Europeană a Avocaților.

23669509715_e635b3a937_nBaroul Dolj a găzduit joi, 10 decembrie 2015, cu ocazia Zilei Europene a Avocaților, un dublu eveniment: o masă rotundă cu tema „Libertatea de exprimare a Avocatului” și lansarea cărții „Descentralizarea. Studiu comparativ”, lucrare ce marchează debutul editorial al avocatului craiovean Paul Nedelcu.

Întâlnirea a fost moderată de către Lucian Bernd Săuleanu, decanul Baroului Dolj, și s-a bucurat de prezența unor invitați apreciați de avocații craioveni, precum: Dan Claudiu Dănișor, rectorul Universității din Craiova, Sebastian Rădulețu, profesor de Libertăți Fundamentale la Facultatea de Drept din Craiova, Mihail Udroiu, judecător la Curtea de Apel Oradea, Cosmin Dijmărescu, Vicepreședintele Tribunalului Dolj și alții.

Ultimele intervenții au aparținut lui Mihail Neagoe, fost decan al Baroului Dolj și fost vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România, și lui Sorin Ionescu, fost decan al Facultății de Drept din Craiova și fost prodecan al Baroului Dolj, care au făcut trimitere la etica profesiei de avocat, în care se regăsesc multe răspunsuri cu privire la limitele libertății de exprimare a avocatului, pledând pentru eleganță, echilibru, rezervă și înțelepciune.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii