Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Premianții concursului de eseuri organizat de Facultatea de Drept a Universității din Craiova și SĂULEANU & ASOCIAȚII
13.12.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității din Craiova a continuat și în acest an tradiția organizării Concursului de Eseuri pe teme de drept. Ajuns la a 11-a ediție, concursul se adresează tuturor studenților Facultățiide Drept din cadrul Universității din Craiova, atât din ciclul de licență, cât și din cel de masterat. Cei aproximativ 40 de participanți de anul acesta au avut libertatea de a propune eseuri care tratează orice temă de drept, astfel încât diversitatea a fost asigurată de titluri precum: ”Impactul migrației musulmane asupra viitorului European sau despre noua invazie a Europei”, ”Ombudsmanul European și Avocatul Poporului – Asemănări și Deosebiri”, ”Dreptul la propria imagine. Element adiacent protejării persoanei”, ”Prestația compensatoare” și alte lucrări cel puțin la fel de interesante.

Concursul de eseuri a fost organizat sub coordonarea Decanului Facultății de Drept, prof. univ. dr. Sevastian Cercel și cu sprijinul colaboratorului devenit deja permanent, societatea de avocatură SĂULEANU & ASOCIAȚII.

Juriul concursului, alcătuit din conf. univ. dr. Lucian Săuleanu, lect. univ. dr. Lavinia Stuparu și lect. univ. dr. Livia Călin, a premiat următorii studenți:
– Premiul I: Clima Viorica, pentru eseul ”Impactul migrației musulmane asupra viitorului European sau despre noua invazie a Europei” și Golgotă Luiza Maria pentru eseul ”Impactul crizei refugiaților asupra drepturilor fundamentale ale omului”;
– Premiul II: Nicu Andreea Mădălina, pentru ”Eseu privind preluarea cauzelor de la alte parchete”;
– Premiul III: PecaAncuța-Mirabela, pentru eseul ”Prestația compensatorie”;
– Mențiune: Agapie Andreea-Claudia, pentru eseul ”Dificultăți în evaluarea patrimonială a prejudiciului nepatrimoniaL – problema daunelor morale”.

Studenții au fost premiați într-un cadru oficial, la Facultatea de Drept, în data de 07.12.2015, premiile constând în carte juridică de actualitate.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.