Secţiuni » Arii de practică » Business » Asigurări
Asigurări
CărţiProfesionişti

ASF nu datorează salarii compensatorii fostului vicepreședinte CSA


14 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Autoritatea de Supraveghere Financiară a informat vineri, 11 decembrie 2015, că cererea de revizuire formulată de Tudor Baltă. împotriva sentinței prin care Curtea de Apel București a dat câștig de cauză ASF în procesul salariilor compensatorii a fost respinsă de CAB, potrivit unui comunicat al ASF. Instanța l-a obligat pe acesta la plata cheltuielilor de judecată în valoare de 5.280,97 lei.

În data de 9 aprilie 2015, Curtea de Apel  București a schimbat sentinţa pronunțată de Tribunalul București, respingând acţiunea reclamantului Tudor Baltă ca neîntemeiată în procesul având ca obiect acordarea a 20 de salarii compensatorii în valoare de 1.064.049 lei.

În  faza apelului și a revizuirii, ASF a fost reprezentată de societatea de avocatură DRAGNE & ASOCIAȚII.

ASF are pe rol o serie de procese care au ca obiect acordarea de drepturi bănești compensatorii solicitate de o parte dintre membrii din conducerea fostelor Comisii de supraveghere a piețelor financiare non-bancare: CSA, CNVM și CSSPP.

Tudor Baltă este fost vicepreședinte al CSA.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii