Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
 1 comentariu

LiderJust răspunde luju.ro
14.12.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust

Luni, 14 decembrie 2015, LiderJust a dat publicității următorul comunicat:

Asociaţia LiderJust, organizaţie non-profit, independentă şi apolitică, având drept scop promovarea leadership-ului şi iniţiativei în justiţie, urmărind respectarea valorilor democratice şi a statului de drept, conştientă fiind de rolul mass-media în societatea contemporană, pentru o corectă informare a opiniei publice, face următoarele precizări cu privire la articolul intitulat „Corupţie şi trafic de influenţă în PTB” apărut în ziua de 11.12.2015, pe site-ul www.luju.ro, secţiunea „Vorbe de fumoar”:

Doamna Lăncrănjan Alexandra Carmen, în prezent procuror delegat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, a fost aleasă în calitate de preşedinte al Asociaţiei LiderJust, pentru un mandat de 1 an, în urma Adunării Generale din data de 25.09.2014, iar Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a luat act de această modificare prin încheierea din data de 22.10.2014.

În urma Adunării Generale din data de 04.11.2015, doamna Lăncrănjan Alexandra Carmen a fost realeasă în funcţia de preşedinte al Asociaţiei LiderJust.

Doamna Lăncrănjan Alexandra Carmen, în calitate de procuror, conform art. 111 din Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, a completat declaraţia de interese aferentă anului 2015, menţionând că are calitatea de membru şi preşedinte al Asociaţiei LiderJust.

Precizăm că la data de 11.06.2014, data depunerii declarației de interese aferentă anului 2014 doamna Lăncrănjan Alexandra Carmen nu deținea calitatea de președinte al Asociației Liderjust.

Considerăm că rolul mass-media într-o societate democratică este fundamental, dar acesta trebuie exercitat cu bună-credinţă iar o dovadă în acest sens ar fi fost solicitarea adresată Asociaţiei LiderJust de a-şi exprima un punct de vedere cu privire la subiectul articolului în discuţie anterior apariţiei în spaţiul virtual, ceea ce, în mod regretabil, nu s-a întâmplat.

14.12.2015
Asociaţia LiderJust

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti