Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Dolj. Constituirea Corpului experților electorali


15 decembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Baroul Dolj a informat, luni, 14 decembrie 2015, că avocații interesaţi să se înscrie în Corpul experților electorali, conform prevederilor art. 16 alin. (3) din Legea nr. 208/2015, pot să obțină avizul favorabil de la Autoritatea Electorală Permanentă sau pe bază de examen, în cazul în care solicitantul nu a mai exercitat funcția de președinte la secţia de votare.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitanții se regăsesc în Hotărârea nr. 11/2015 a Autorității Electorale Permanente.

:: Adresa Baroului Dolj
:: Cerere admitere aviz favorabil
:: Cerere admitere examen
:: Metodologia de admitere
:: Material de informare

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional









Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro