Secţiuni » Jurisprudenţă » CEDO
Jurisprudenţă CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului)
CărţiProfesionişti

CEDO. Condamnări împotriva României – 15 decembrie 2015


16 decembrie 2015 | JURIDICE.ro
Secţiuni: CEDO
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Curtea Europeană a Drepturilor Omului s-a pronunțat marți, 15 decembrie 2015, în următoarele cauze împotriva României:

Cipleu: Cauza a fost scoasă de pe rol.

– Ofensiva Tinerilor: Curtea a constatat încălcarea art. 3 din Protocolul nr. 1 la Convenția Europeană a drepturilor și libertăților fundamentale.

Antares Transport SA și Transroby SRL: Curtea a constatat încălcarea art. 1 din Protocolul nr. 1 la Convenția Europeană a drepturilor și libertăților fundamentale.

Șerban Marinescu: Curtea a constatat încălcarea art. 8 din Convenția Europeană a drepturilor și libertăților fundamentale.

Au fost acordate 7500 EUR (daune morale) și 4000 EUR (cheltuieli de judecată).

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro