Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Citeşte mai mult: Flux informații

INM. Seminar privind dezvoltarea cunoștințelor juridice și lingvistice

21 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

Institutul Naţional al Magistraturii informează cu privire la organizarea seminarului „Language training on the vocabulary of Human Rights European Law”.

Evenimentul se adresează judecătorilor și procurorilor ce au un nivel de cunoaștere a limbii străine de minim B2 (conform Cadrului European Comun de Referință pentru Limbi) și se va desfășura în perioada 14-18 martie 2016, la Centrul pentru Studii Judiciare, Lisabona (Portugalia).

Cursul își propune dezvoltarea cunoștințelor juridice și lingvistice ale participanților, prin combinarea, într-o manieră practică și dinamică, a informației juridice cu exercițiile de dezvoltare a abilităților lingvistice. În acest scop, participanții vor fi împărțiți în 4 grupuri mai mici – 3 de limba engleză și unul de franceză.

Fiecare grupă va lucra cu o echipă de formatori compusă dintr-un expert lingvist și unul judiciar. Cursul va combina sesiunile teoretice cu cele practice, în vederea dezvoltării celor 4 competențe de bază – citire, scriere, vorbire și ascultare, cu integrarea terminologiei juridice.

Termenul limită pentru înscrieri este 11 ianuarie 2016, ora 16:00.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică