JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

UNBR majorează contribuțiile avocaților
18.12.2015 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România a hotărât, în ședința din 12 decembrie 2015, că începând cu data de 1 ianuarie 2016, cota maximă de contribuție obligatorie este 1.336 lei (față de 1250 lei cât este în prezent), atât pentru avocații stagiari cât si pentru cei definitivi, aferent unui venit de 12.145 lei.

Propunerea de modificare a fost făcută de Casa de Asigurări a Avocaților, pentru a se putea realiza 5 puncte de pensie aferent contribuției maxime (corelarea plafonului maxim cu venitul de referință).

Contribuţia individuală obligatorie a tuturor avocaților cu drept de exercițiu al profesiei la sistemul C.A.A. şi cota individuală minimă obligatorie rămân neschimbate, aşa cum au fost stabilite prin Hotărârile Consiliului UNBR nr. 692/28 martie 2013 și 857/14 decembrie 2013.

:: Hotărârea nr. 35/12.12.2015 (potrivit Baroului Dolj)


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.