« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

Protocol de colaborare INM-UNEJ
21.12.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 18 decembrie 2015, protocolul de colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești.

Protocolul vizează stabilirea, în condițiile legii, a cadrului general de colaborare între cele două părți, în vederea asigurării unei formări profesionale de calitate a auditorilor de justiție, a judecătorilor și procurorilor, precum și a executorilor judecătorești.

Obiective ale protocolului:
– colaborarea în vederea organizării și desfășurării stagiilor de pregătire practică ale auditorilor de justiție în cadrul birourilor de executori judecătorești;
– organizarea sau prijinul acordat în vederea organizării, în colaborare, în condițiile legii, a unor acțiuni de pregătire profesională continuă a judecătorior, procurorilor și executorilor judecătorești, pe teme de interes comun, în funcție de nevoile de formare identifcate și resursele disponibile.

Obligații ale părților:
– colaborare în vederea organizării, în condițile legii, a unor stagii de pregătire pentru auditorii de justiție, în cadrul birourilor judecătorești;
– colaborarea în vederea organizării, în condițiile legii, a unor acțiuni de pregătire profesională continuă a judecătorilor, procurorilor și executorilor judecătorești, pe teme de interes comun, în funcție de nevoile de formare identificate și resursele disponibile.

Protocolul se încheie pe o perioadă nedeterminată.

 
Secţiuni: Executori judecătorești, Recuperare creanțe | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD