Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Recuperare creanţe
Recuperare creanţe
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Protocol de colaborare INM-UNEJ
21.12.2015 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Executori judecătorești, Recuperare creanțe
JURIDICE - In Law We Trust

Institutul Național al Magistraturii a dat publicității vineri, 18 decembrie 2015, protocolul de colaborare cu Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești.

Protocolul vizează stabilirea, în condițiile legii, a cadrului general de colaborare între cele două părți, în vederea asigurării unei formări profesionale de calitate a auditorilor de justiție, a judecătorilor și procurorilor, precum și a executorilor judecătorești.

Obiective ale protocolului:
– colaborarea în vederea organizării și desfășurării stagiilor de pregătire practică ale auditorilor de justiție în cadrul birourilor de executori judecătorești;
– organizarea sau prijinul acordat în vederea organizării, în colaborare, în condițiile legii, a unor acțiuni de pregătire profesională continuă a judecătorior, procurorilor și executorilor judecătorești, pe teme de interes comun, în funcție de nevoile de formare identifcate și resursele disponibile.

Obligații ale părților:
– colaborare în vederea organizării, în condițile legii, a unor stagii de pregătire pentru auditorii de justiție, în cadrul birourilor judecătorești;
– colaborarea în vederea organizării, în condițiile legii, a unor acțiuni de pregătire profesională continuă a judecătorilor, procurorilor și executorilor judecătorești, pe teme de interes comun, în funcție de nevoile de formare identificate și resursele disponibile.

Protocolul se încheie pe o perioadă nedeterminată.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti