JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Constituţională
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Curtea Constituțională. Numărul de dosare soluționate în anul 2015

20.12.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În anul 2015, până la data de 18 decembrie, rolul Curţii Constituţionale, potrivit unui comunicat, a totalizat un număr de 2484 de dosare (653 preluate din anul 2014, 1831 înregistrate în anul 2015).

Dosare soluționate: 1657.
Decizii pronunțate: 903.
În 56 dintre deciziile sale, Curtea a admis criticile de neconstituţionalitate formulate şi a constatat neconstituţionalitatea textelor legale cu care a fost sesizată.

Situația completă a dosarelor soluţionate și a deciziilor pronunţate în anul 2015 va fi prezentată în luna ianuarie 2016, pe site-ul Curţii Constituţionale, la rubrica Publicaţii şi Statistici – Statistici periodice.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week