Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti

Notificarea încheierii unui contract de achiziţie publică
21.12.2015 | Corina CIOROABĂ

Secţiuni: Achiziții publice, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 938 din data de 18 decembrie 2015 a fost publicat Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice nr. 1139/2015 privind notificarea încheierii contractului de achiziţie publică/acordului-cadru.

Potrivit actului normativ, autoritatea contractantă are obligaţia de a transmite Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice, în cel mult 48 de ore de la data încheierii unui contract de achiziţie publică/acord-cadru, o notificare cu privire la contractul de achiziţie publică/acordul-cadru încheiat.

Transmiterea notificării se va efectua prin intermediul poştei electronice la adresa de e-mail notificari@anap.gov.ro. Modelul notificării este prevăzut în anexa la ordin.

Ofertantul declarat câştigător care se consideră lezat de neîncheierea contractului de achiziţie publică/acordului-cadru în termenul prevăzut de HG nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii, are dreptul de a sesiza Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice.

Corina Cioroabă

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti