Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Eliberarea din funcţie a unor secretari de stat la MJ
21.12.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 932 din data de 16 decembrie 2015 au fost publicate Deciziile Prim-ministrului nr. 351-353 privind eliberarea din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei, precum şi cu privire la încetarea exercitării funcţiei de secretar de stat adjunct la Ministerul Justiţiei.

Prin Decizia Prim-ministrului nr. 351/2015, domnul Alin Lucian Antochi se eliberează din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei.

Prin Decizia Prim-ministrului nr. 352/2015, doamna Diana Marielissa Voicu se eliberează din funcţia de secretar de stat la Ministerul Justiţiei.

Prin Decizia Prim-ministrului nr. 353/2015, încetează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare, de către domnul Ion Claudiu Teodorescu a funcţiei publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general adjunct al Ministerului Justiţiei.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate