Dreptul Uniunii EuropeneDrept constituţionalDrept civilCyberlaw
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateComercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecom
ProtectiveData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
 
Drept comercial
CRAZNIC
 
Print Friendly, PDF & Email

Curtea de Apel Timișoara. Cauză de nulitate absolută a hotărârii generale
22.12.2015 | Alina Maria HAȚEG


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Curtea de Apel Timișoara a decis că simpla transmitere a raportului privind convocarea adunării generale extraordinare a acționarilor către ComisiaNaţională a Valorilor Mobiliare, precum şi către operatorul pieţei reglementate, fără ca acesta să fie publicată în Buletinul electronic al C.N.V.M., constituie o cauză de nulitate absolută a hotărârii adunării generale. Neregularitatea este imputabilă pârâtei, aceasta fiind obligată să asigure publicarea raportului de convocare, în condițiile prevăzute de Legea nr. 297/2004. (Decizia nr. 446 din 13 martie 2013 pronunțată în recurs de Sectia a II-a civilă a Curții de Apel Timișoara având ca obiect acțiune în anulare a hotărârii adunării generale a acționarilor)

Alina Maria Hațeg

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate