Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Judecătoria Târgoviște se mută
22.12.2015 | JURIDICE.ro


Ca urmare a lucrărilor de reabilitare a actualului sediu din Bulevardul Independenței, sediul Judecătoriei Târgoviște se va muta în Bulevardul Unirii nr. 28, cod poștal 130082 (clădirea în care a funcționat Facultatea de Inginerie), potrivit unui comunicat al Tribunalului Dâmbovița, dat publicității în data de 21 decembrie 2015, semnat de judecător Narcis Erculescu, vicepreședinte și purtător de cuvânt.

De asemenea, în conținutul comunicatului, se fac următoarele precizări în privința programului de lucru cu publicul:
– în perioada 21 decembrie 2015 – 4 ianuarie 2016, Judecătoria Târgoviște nu va avea program cu publicul la niciunul dintre compartimente;
– de miercuri, 23 decembrie 2015, până în data de 4 ianuarie 2016, instanța nu va putea fi contactată prin telefon, fax sau internet, ci doar prin poștă, la noua adresă.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate