Secţiuni » Notari publici
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România

Conferință JURIDICE gratuit pentru membrii Clubului


21 decembrie 2015 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În afară de listarea GOLD în Catalogul profesioniștilor (gratuit), printre alte beneficii, avantaje și facilități de care se bucură membrii GOLD ai CLUBULUI JURIDICE se numără și aceea că se bucură de o invitație de participare (în mod gratuit) la una dintre cele 8 conferințe pe care Societatea de Științe Juridice le va organiza, cu sprijinul JURIDICE, în anul 2016. Pentru toate beneficiile click aici.

Menționăm că membrii GOLD ai CLUBULUI au în orice caz acces gratuit la transmisiunile LIVE online ale tuturor conferințelor, precum și la transcripturile acestora.

Temele conferințelor în anul 2016:
– drept fiscal
– procedura civilă
– drept penal și procedură penală
– dreptul muncii
– executare silită
– drept comercial
– drept civil
– dreptul internetului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii