« Flux noutăţi
JURIDICE.ro
JURIDICE

Mădălina Afrăsinie: Percepția pe care Inspecția Judiciară a reușit să o transmită…
24.12.2015 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Jud. Mădălina Afrăsinie, Președinte Secția a VI-a, civilă, Tribunalul București, s-a referit, în cadrul dezbaterii Inspecția judiciară, condiție rezolutorie pentru cariera magistratului?, organizate de Societatea de Științe Juridice, la percepția judecătorilor de scaun atunci când pronunță o hotărâre judecătorească.

Mădălina Afrăsinie: ”Este clar că în momentul în care s-a ieșit cu acel comunicat de presă, că e vorba de X, Y, Z, nici nu contează despre cine este vorba, și spune că a fost verificat modul în care a fost soluționat sau instrumentat dosarul X, păi în dosarul acela X se știe clar cine este judecătorul care l-a instrumentat, care l-a soluționat în final, pentru că, din păcate, percepția pe care Inspecția Judiciară a reușit să o transmită în rândul nostru, al judecătorilor de scaun, cum ne place nouă să ne spunem, este că orice soluție, pe care eu o pronunț, și mai ales că vin dintr-un domeniu, de unde știți foarte bine, comercialul ustură în anumite situații, trebuie să fiu conștientă de faptul că orice soluție pe care eu o pronunț „va veni la pachet” cu autosesizarea inspecției, a unei situații pe care eu am judecat-o. Nimeni nu neagă că opinia publică nu trebuie informată. Hai să fim foarte bine înțeleși. Legea nr. 554 îmi dă dreptul să încunoștințez pe X, Y, Z sau pe oricare îmi cere informații, dar de aici și până a spune că verific modul în care a fost soluționat, a fost instrumentat..

 
Secţiuni: JURIDICE.ro, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD