Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Constituirea unui grup de lucru permanent al UNBR pentru inventarierea propunerilor de modificare ale unor acte normative cu impact pentru profesie
24.12.2015 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România a hotărât, în ședința din 12 decembrie 2015, constituirea unui grup de lucru permanent al Consiliului UNBR pentru inventarierea tuturor propunerilor de modificare/completare ale unor acte normative cu impact în ceea ce priveşte profesia de avocat sau a legislaţiei infraparlamentare privind profesia de avocat, de competenţa Consiliului UNBR sau a Congresului Avocaţilor şi sistematizarea unor propuneri unitare pentru organele centrale ale profesiei de avocat.

Grupul de lucru este alcătuit din av. dr. Gheorghe Florea, av. dr. Traian Briciu și av. dr. Stanca Gidro. Grupul de lucru va prezenta un raport la fiecare şedinţă a Consiliului UNBR şi a Comisiei Permanente, până la finalizarea activităţii sale.

În desfăşurarea activităţii sale, Grupul de lucru va putea conlucra, dacă apreciază că este necesar, cu specialişti în domeniu, propuşi de către INPPA, care pot fi remuneraţi, şi cu avocaţi din barourile unde s-au constituit comisii/grupuri de lucru cu un scop asemănător.

:: Hotărârea nr. 28/12.12.2015 (potrivit Baroului București)

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate