Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Constituirea unui grup de lucru permanent al UNBR pentru inventarierea propunerilor de modificare ale unor acte normative cu impact pentru profesie

24.12.2015 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Consiliul Uniunii Naționale a Barourilor din România a hotărât, în ședința din 12 decembrie 2015, constituirea unui grup de lucru permanent al Consiliului UNBR pentru inventarierea tuturor propunerilor de modificare/completare ale unor acte normative cu impact în ceea ce priveşte profesia de avocat sau a legislaţiei infraparlamentare privind profesia de avocat, de competenţa Consiliului UNBR sau a Congresului Avocaţilor şi sistematizarea unor propuneri unitare pentru organele centrale ale profesiei de avocat.

Grupul de lucru este alcătuit din av. dr. Gheorghe Florea, av. dr. Traian Briciu și av. dr. Stanca Gidro. Grupul de lucru va prezenta un raport la fiecare şedinţă a Consiliului UNBR şi a Comisiei Permanente, până la finalizarea activităţii sale.

În desfăşurarea activităţii sale, Grupul de lucru va putea conlucra, dacă apreciază că este necesar, cu specialişti în domeniu, propuşi de către INPPA, care pot fi remuneraţi, şi cu avocaţi din barourile unde s-au constituit comisii/grupuri de lucru cu un scop asemănător.

:: Hotărârea nr. 28/12.12.2015 (potrivit Baroului București)

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week