« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale 2016. Locurile vacante
24.12.2015 | Georgiana Marina MOGOȘ

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Uniunea Naţională a Notarilor Publici a dat publicităţii miercuri, 23 decembrie 2015, un anunţ cu privire la Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 124/11.12.2015 prin care s-a solicitat Institutului Notarial Român organizarea concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale, pe posturile prevăzute în Ordinul ministrului de justiţie nr. 2878/04.09.2015, privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate schimbărilor de sedii ale birourilor notariale pentru anul 2015.

Prin Decizia Biroului Executiv al Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici nr. 436/11.12.2015 s-a stabilit că data de organizare a concursului de schimbare a sediilor birourilor notariale este 22 februarie 2016.

Uniunea Naţională a Notarilor Publici a dat publicităţii lista locurilor vacante pentru concursul de schimbări de sedii, prevăzute în Ordinul ministrului justiţiei nr. 2878/c/04.09.2015, privind actualizarea numărului posturilor de notar public destinate schimbărilor de sedii ale birourilor notariale pentru anul 2015.

 
Secţiuni: Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD