Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu – octombrie 2015
28.12.2015 | JURIDICE.ro


Decanul Baroul București, av. dr. Ion Dragne, a informat miercuri, 23 decembrie 2015, că au fost alocate fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență jurdică din oficiu și onorariile curatorilor speciali, aferente lunii octombrie a acestui an.

Astfel, toți avocații îndreptățiți la plata acestor onorarii, sunt rugați să se prezinte la sediul Baroului București, începând cu data de 28 decembrie 2015, pentru completarea facturii, în vederea virarii banilor în contul deschis pe cabinet de avocat/persoană fizică autorizată sau pentru a obține o programare de plată la casierie.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate