Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul București. Plata onorariilor din oficiu – octombrie 2015
28.12.2015 | JURIDICE.ro

Decanul Baroul București, av. dr. Ion Dragne, a informat miercuri, 23 decembrie 2015, că au fost alocate fondurile necesare plății onorariilor avocaților care prestează asistență jurdică din oficiu și onorariile curatorilor speciali, aferente lunii octombrie a acestui an.

Astfel, toți avocații îndreptățiți la plata acestor onorarii, sunt rugați să se prezinte la sediul Baroului București, începând cu data de 28 decembrie 2015, pentru completarea facturii, în vederea virarii banilor în contul deschis pe cabinet de avocat/persoană fizică autorizată sau pentru a obține o programare de plată la casierie.


Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.