JURIDICE.ro
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

Andrei Săvescu: Inspecția Judiciară acționează doar asupra magistraților care…
25.12.2015 | JURIDICE.ro

Av. dr. Andrei Săvescu, coordonator JURIDICE.ro, s-a referit la concluziile ce au rezultat din dezbaterea Inspecția judiciară, condiție rezolutorie pentru cariera magistratului?, organizată de Societatea de Științe.

Andrei Săvescu: ”Am înțeles foarte clar că Inspecția acționează doar asupra magistraților care merită asta, adică, practic, sunt „răi”, și am înțeles, de asemenea, că în ceea ce privește comunicarea acestei acțiuni împotriva magistraților, a inspecției, trebuie să se facă fără să fie afectată prea tare, pentru că trebuie să fie făcută, totuși, curățenie în sistem, pe de o parte, încrederea în justiție și, pe de altă parte, fără să fie afectată prea tare încrederea magistraților în acest sistem de curățare internă.”


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.