Secţiuni » Arii de practică » Business » Insolvenţă
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Prorogarea termenului de intrare în vigoare a Legii privind insolvența persoanelor fizice


29 decembrie 2015 | Corina CIOROABĂ

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

În Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 962 din data de 24 decembrie 2015 a fost publicată Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 61/2015 pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a Legii nr. 151/2015 privind procedura insolvenţei persoanelor fizice.

 Ordonanța de urgență a Guvernului prevede că termenul de intrare în vigoare a Legii nr. 151/2015 privind procedura insolvenţei persoanelor fizice se prorogă până la data de 31 decembrie 2016.

În preambulul la actul normativ, se menționează că motivul prinicipal al prorogării îl reprezintă imposibilitatea inființării imediate a celor 42 de comisii de insolvenţă la nivel teritorial, precum şi a comisiei de insolvenţă la nivel central, prevăzute de Legea nr. 151/2015, fiind necesar să se creeze o nouă structură pentru care trebuie alocate resurse, pentru a putea funcţiona.

Corina Cioroabă

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică