Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Ministrul Muncii a împărțit daruri copiilor din Centrul de plasament “Robin Hood”
29.12.2015 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Luni, 28 decembrie 2015, Ana Costea, ministrul Muncii, a vizitat Centrul de primire în regim de urgență băieți “Robin Hood”, din sectorul 4 al capitalei, potrivit unui comunicat dat publicității de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

În timpul vizitei, Ministrul Ana Costea împreună cu Gabriela Coman, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopți, au împărțit daruri celor 56 copii de diverse vârste din centru, care sunt lipsiți de îngrijirea familiilor din care provin.

De asemenea, conducerea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, împreună cu instituțiile aflate în subordine și sub autoritate, au decis ca, în perioada sărbătorilor de iarnă, să fie alături de copiii și adulții din mai multe centre rezidențiale.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate