« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Notari publici
Official partner: Uniunea Naţională a Notarilor Publici din România
Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania
JURIDICE

Examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public 2016
30.12.2015 | Georgiana Marina MOGOȘ

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Institutul Notarial Român a dat publicităţii marţi, 29 decembrie 2015, un anunţ privind privind examenul de definitivat pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari.

Prin Hotărârea Consiliului Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România nr. 122/11.12.2015 s-a solicitat Institutului Notarial Român organizarea, în zilele de 16 şi 18 februarie 2016, a examenului de definitivat  pentru ocuparea posturilor de notar public destinate notarilor stagiari, prosturi aprobate prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 2876/C/4.09.2015.

Taxa de înscriere pentru participarea la examenul de definitivat este în cuantum de 2.000 lei/candidat şi se achită în contul numărul RO75RNCB0071115799310031 deschis la BCR sucursala Plevnei- Bucureşti pentru Institutul Notarial Român (CUI 26781193). Copia foii de vărsământ se va anexa la dosarul întocmit în vederea înscrierii la concurs.

Insitutul Notarial Român a dat publicităţii lista locurilor pentru care se organizează examenul de definitivat, evidenţiate pe Camere ale Notarilor Publici, pe judeţe, pe circumscripţii judecătoreşti şi pe localităţi.

 
Secţiuni: Notari | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD