JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Judecătorul Gabriel Bălașa s-a pensionat
03.01.2016 | JURIDICE.ro

 
SMARTBILL

Jud. Gabriel Bălașa, preşedinte cu delegaţie al Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal a Tribunalului Dâmboviţa, s-a pensionat cu începere din data de 2 ianuarie 2016. Decretul de eliberare din funcție prin pensionare a fost semnat în ultima zi a anului trecut de președinele Klaus Iohannis.

Jud. Gabriel Bălașa este autorul a numeroase opinii publicate pe JURIDICE.ro, dar si participant ca speaker în cadrul proiectului Dezbateri juridice.

Gabriel Bălașa: ”Precizia justiției nu este nicio recompunere artificială a unor situații de fapt și de drept, așa cum aceasta nu poate avea nimic de-a face cu reprezentarea intelectuală a unor texte fixate într-o limită virtuală și simplistă a unor construcții ipotetice de realități care nu există în viața adevărată. Precizia justiției ar trebui să țină mai degrabă de o mobilitate esențială a vieții și mai ales de efortul de a simți această mobilitate ca pe o continuitate a unei direcții reale.” (Despre precizia în justiție)


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.