Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members


Print Friendly, PDF & Email

Avocați în ”Dicționarul oamenilor de succes din România”
03.01.2016 | JURIDICE.ro

În ultimile zile ale anului 2015, a apărut ”Dicționarul oamenilor de succes din România – Biografii contemporane” – Ediția 2015, în limba română, sub egida Asociației Europene de Dezvoltare Biografică.

Lucrarea monumentală (436 de pagini) cuprinde un număr  de circa 400 de biografii ale unor personalități contemporane ale științei și culturii naționale din domenii variate.

Alături de academicieni, medici, farmaciști, economiști, ingineri, filologi, istorici, teologi, diplomați, militari, arhitecți, regizori, actori, muzicieni, dirijori, literați, oameni de cultură și artă, atenția ne este reținută de biografiile a trei avocați din Baroul București, personalități polivalente ale societății românești contemporane, cunoscuți în spațiul public și în mediul academic. Este vorba de profesor avocat dr. Gheorghe Piperea, de avocat dr. Elena Luminița Dima și de avocat dr. Iosif Friedmann – Nicolescu, membru al Consiliului Baroului București.

Dicţionarul Personalităţilor din România se constituie într-un binemeritat omagiu adus persoanelor care sunt repere recunoscute în știința și cultura națională contemporană.

Criteriul de selecție a fost cel al performanţei de excelență în profesie și în societate, biografiile prezentate fiind un inedit document al istoriei europene, al personalităților contemporane ale vieții publice și academice din România.

Personalitățile de astăzi reprezintă istoria de mâine a unei națiuni, referințe în educarea tinerei generații și un imbold pentru a urma exemplul de profesionalism și dedicare al acestor personalități.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.