ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Urarea mea preferată
03.01.2016 | Andrei SĂVESCU


Printe alte deformații profesionale, juriștii sunt obsedați și se bucură și de clasificări. Întrucât sunt jurist, nu-mi este străină obsesia clasificării, chiar și în ce privește bucuria.

Urările cu privire la bucurie care se adresează de Sărbători se referă la Speranță. Ne bucurăm pentru că putem sa sperăm. Sărbătorile sunt prilej de Speranța. Numesc această bucurie bucurie de speranță.

Speranța micșorează stresul. Există însă și o modalitate persistentă de micșorare a stresului prin bucurie: bucuria lucrului bine făcut, bucuria că ai făcut ceea ce trebuia să faci, bucuria că ai făcut așa cum trebuie și că ai făcut ceea ce era posibil să faci. Eu îi spun bucurie de bucurie.

Urarea mea preferată, constantă și plictisitoare se referă la sănătate și bucurii. Sănătate întrucât în ultimii ani numărul prietenilor mei s-a micșorat prin moarte cauzată de boală. Bucurii întrucât ma refer la bucurii de bucurii, chiar și mici, dar în fiecare zi.

Ceea ce vă doresc și dumneavoastră: sănătate și bucurii!

Dr. Andrei Săvescu
Coord. JURIDICE.ro

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate