Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

Linie telefonică specială pentru pensionarii MAI


6 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Dreptul muncii, Dreptul securitatii sociale
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

În condițiile intrării în vigoare a Legii nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a dispus o serie de măsuri pentru informarea pensionarilor MAI, referitor la noile prevederi legislative, printre care și înființarea unei linii telefonice speciale, potrivit unui comunicat al MAI, dat publicității marți, 5 ianuarie 2016.

Linia telefonică 021 264 8505 va funcționa de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00, fiind gestionată de specialiști ai Casei de Pensii a Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, pe talonul de pensie pe care pensionarii îl vor primi în luna ianuarie 2016 se va face mențiunea prin care aceștia sunt informați că, până la data de 30 iunie 2016, își pot exprima opțiunea cu privire la perioada de timp avută în vedere pentru realizarea recalculării pensiei.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro