Asigurări pentru avocaţi, Barouri, Citate juridice, Grile juridice, INTERPROFESIONAL, Jurisprudenţă inedită CITR, Legal Days, Legal FUN, Legal Style, NOTARIAT, Revista revistelor juridice, Sistemul judiciar, Studenţi la drept, TOP LEGAL
 
Sistemul judiciar [MJ, CSM, INM, SNG, PÎCCJ, DNA, parchete]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu CSM, Ministerul Public şi DNA
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Posturi vacante de director al Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători și pentru procurori

06.01.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Inspecția Judiciară a dat publicității marți, 5 ianuarie 2016, un anunț privind vacantarea posturilor de director al Direcţiei de inspecţie judiciară pentru judecători şi, respectiv, al Direcţiei de inspecţie judiciară pentru procurori, începând cu data de 1 februarie 2016

Prin Ordinul inspectorului-şef al Inspecţiei Judiciare nr. 1 din 5 ianuarie 2016 s-a declanşat procedura de concurs, prevăzută de art. 16 alin. (2) şi următoarele din Regulamentul de organizare şi funcţionare a Inspecţiei Judiciare, pentru ocuparea posturilor de conducere anterior menţionate.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week