JURIDICE SELECTED
Print Friendly, PDF & Email

Adrian Baboi-Stroe – Secretar de stat la Ministerul Justiției

06.01.2016 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

În Monitorul Oficial nr. 5 din 5 ianuarie 2015 a fost publicată decizia primului-ministru de numire în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Justiției a domnului Adrian Baboi-Stroe.

Adrian Baboi-Stroe este expert politici publice, cu o experiență vastă de lucru cu organizațiile societății civile românești de conducere, în coordonarea și punerea în aplicare a proiectelor în domenii precum politica de cercetare, advocacy pentru schimbarea politicilor, campanii publice și educație civică. A lucrat ca expert la Parlamentul European, unde s-a ocupat cu politicile anti-corupție și anti-fraudă la nivelul UE, accesul la documente și controlul bugetar al agențiilor UE și modernizarea achizițiilor publice. Din luna noiembrie 2015 a activat în calitate e consultant în cadrul Ministerului Justiției, în ceea ce privește opțiunile de politică în domeniul reformei sistemului judiciar, transparența instituțională, integritate publică și lupta împotriva corupției.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week