Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul muncii
Dreptul muncii
ConferinţeDezbateriCărţiProfesionişti

EURES oferă 2.166 locuri de muncă


7 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul muncii

Un număr de 2.166 locuri de muncă vacante sunt disponibile, prin intermediul reţelei EURES România, la angajatorii din Spaţiul Economic European, potrivit unui comunicat al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, dat publicității în dat de 6 ianuarie 2016.

Cele mai multe locuri de muncă sunt în Spania, unde se caută 800 muncitori necalificaţi în agricultură și 1 maseur, urmată de Danemarca, unde sunt vacante 430 locuri de muncă pentru 400 culegători de mazăre și alți 30 culegători de căpşuni și în Portugalia, care angajează 400 muncitori necalificaţi în agricultură.

Restul locurilor de muncă vacante sunt în Marea Britanie, Germania, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Norvegia și Irlanda.

Ofertele angajatorilor din Europa pot fi consultate accesând portalul national www.eures.anofm.ro sau pot cere sprijinul unui consilier EURES la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.ro
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică