Secţiuni » Arii de practică » Business » Drept comercial
Drept comercial
ConferinţeCărţiProfesionişti

ONRC. Numărul înmatriculărilor în registrul comerţului – noiembrie 2015
07.01.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Drept comercial
JURIDICE - In Law We Trust

Oficiul Naţional al Registrului Comerţului a publicat situaţiile statistice, întocmite după criterii de interes public, în baza datelor din registrul comerţului central computerizat la data de 30 noiembrie 2015, potrivit unui comunicat al acestei instituții, dat publicității în data de 5 ianuarie 2016.

În perioada 1 ianuarie 2015 – 30 noiembrie 2015, numărul înmatriculărilor în registrul comerţului a crescut cu 11,44% faţă de perioada similară a anului 2014, respectiv de la 95.609 la 106.545 de înmatriculări.

Cea mai mare creştere procentuală a numărului înmatriculărilor faţă de anul trecut s-a înregistrat în judeţele: Tulcea (+52,89%), Mehedinţi (+50,18%) şi Vrancea (+40,04%).

În același timp, datele statistice ale ONRC arată că în această perioadă au intrat în insolvenţă 9.446 de societăţi, în scădere cu 52,06%, comparativ cu perioada similară a anului 2014.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti