JURIDICE SELECTED
 
Print Friendly, PDF & Email

Condoleanţe familiei Mănescu
07.01.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Copleșiți de durere, Dumitru Viorel Mănescu și Irina Mănescu anunță încetarea din viață a iubitei lor RODICA MĂNESCU, soție și mamă neprețuită.

Ne rămâne doar amintirea, un dor nestins și un gol imens în sufletele noastre împietrite de durere.

Dumnezeu să așeze sufletul ei bun în lumea celor drepți și să o odihnească în pace!

Trupul neînsuflețit este depus la Capela Bisericii Popa Soare, unde, sâmbătă, 9 ianuarie 2016, începând cu orele 1100, va avea loc și slujba religioasă. Ceremonia de înmormântare se va desfășura la Cimitirul Iancu Nou (Bălăneanu).

* * *

La ceas de restriște sufletească, pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunei lor soții și mame, RODICA MĂNESCU, suntem aproape de domnul președinte Dumitru Viorel Mănescu și fiica sa, Irina Mănescu, cu gândul de a le oferi alinare și întreaga noastră compasiune.

Părintele Ceresc să o așeze printre aleșii săi, iar asupra familiei să reverse mângâiere și puterea de a trece peste clipele dureroase!

Membrii Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate