« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Condoleanţe familiei Mănescu
07.01.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Copleșiți de durere, Dumitru Viorel Mănescu și Irina Mănescu anunță încetarea din viață a iubitei lor RODICA MĂNESCU, soție și mamă neprețuită.

Ne rămâne doar amintirea, un dor nestins și un gol imens în sufletele noastre împietrite de durere.

Dumnezeu să așeze sufletul ei bun în lumea celor drepți și să o odihnească în pace!

Trupul neînsuflețit este depus la Capela Bisericii Popa Soare, unde, sâmbătă, 9 ianuarie 2016, începând cu orele 1100, va avea loc și slujba religioasă. Ceremonia de înmormântare se va desfășura la Cimitirul Iancu Nou (Bălăneanu).

* * *

La ceas de restriște sufletească, pricinuită de trecerea la cele veșnice a bunei lor soții și mame, RODICA MĂNESCU, suntem aproape de domnul președinte Dumitru Viorel Mănescu și fiica sa, Irina Mănescu, cu gândul de a le oferi alinare și întreaga noastră compasiune.

Părintele Ceresc să o așeze printre aleșii săi, iar asupra familiei să reverse mângâiere și puterea de a trece peste clipele dureroase!

Membrii Consiliului Uniunii Naționale a Notarilor Publici din România

 
Secţiuni: Anunțuri, Notari, Selected | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD