JurisprudenţăJurisprudenţă CEDOJurisprudenţă CJUEJurisprudenţă CCRJurisprudenţă ÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legiiJurisprudenţă Curţi de apelJurisprudenţă TribunaleJurisprudenţă Judecătorii
 
Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO)
CărţiProfesionişti
Print Friendly, PDF & Email

Președintele CEDO, mentor de onoare al promoției de avocați din cadrul Școlii de Formare a Baroului din Paris

08.01.2016 | Robert BĂLAȘA

In data de 5 ianuarie 2016, judecătorul Guido Raimondi, presedintele Curtii Europene a Drepturilor Omului, a fost desemnat mentor de onoare al promotiei de avocati din cadrul Scolii de Formare a Baroului din Paris, ocazie cu care a sustinut un discurs.

Acesta a amintit in discursul sau, printre altele, despre libertatea de expresie a avocatilor, dreptul la respectarea corespondentei avocat-client si secretul profesional al avocatului.

Guido Raimondi: ”Pentru a apara eficient drepturile omului in fata instantelor nationale, cunoasterea Conventiei si Protocoalelor sale este esentiala. Acest lucru arata importanta formarii avocatilor in ceea ce priveste drepturile omului, in special prin scolile de formare care completeaza educatia universitara. Vreau sa aduc un omagiu celor care, aici, isi dedica toata energia acestui scop.” 

:: discursul integral

Robert Balasa


Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.


Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Newsletter
Publicitate
Corporate
Membership