Secţiuni » Arii de practică » Business » Cyberlaw
Cyberlaw
CărţiProfesionişti

Consultare publică privind implementarea Strategiei pentru Piața Unică Digitală
11.01.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Cyberlaw, Dreptul Uniunii Europene, Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

Proiectul de elaborare a unui plan de acțiune 2016-2020 în implementarea Strategiei pentru Piața Unică Digitală a fost lansat spre consultare publică de Comisia Europeană, potrivit unui comunicat al Ministerului Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională.

Data până la care este deschisă tuturor cetățenilor, persoanelor juridice private și autorităților publice din Uniunea Europeană consultarea: 22 ianuarie 2016.

Survey-ul poate fi accesat online aici.

Chestionarul poate fi consultat aici (în format pdf, în limba engleză, anterior completării online).

Cuvinte cheie: , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti