Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Transmiterea unei părți din imobilul “Palatul Parlamentului” de către Ministerul Justiției în administrarea Ministerului Fondurilor Europene | Proiect


11.01.2016 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Lege 9, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Ministerul Justiției a lansat în dezbatere publică vineri, 8 ianuarie 2016, Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind transmiterea unei părți din imobilul “Palatul Parlamentului”, proprietate publică a statului, din administrarea Ministerului Justiției, în administrarea Ministerului Fondurilor Europene.

:: Proiectul de Hotărâre
:: Anexa 1
:: Anexa 2
:: Nota de fundamentare

Cuvinte cheie: , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT


Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑
Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro