Secţiuni » Comunicare profesională
Comunicare profesionalăComunicate profesioniştiEvenimente programateEvenimente recenteOportunităti de carieră

UNIVERSUL JURIDIC – Noua structură managerială
08.01.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Selected
JURIDICE - In Law We Trust

UNIVERSUL JURIDIC anunță o nouă structură managerială prin preluarea de către Emilian Nistor a postului de DIRECTOR GENERAL al Editurii/Grupului editorial și prin cooptarea lui Dan Mărculescu ca VICEPREȘEDINTE.

UJ Management nou

Nicolae Cîrstea: „Emilian face parte din noua generație de manageri, așa-zisa generație 3.0, formându-se și dezvoltându-și abilitățile în echipa UNIVERSUL JURIDIC, unde conduce, din 16 iunie 2009, departamentul de vânzări. Aportul lui la ceea ce înseamnă astăzi Editura și Grupul editorial este unul determinant, această nouă poziție datorându-se unei munci susținute, unor abilități manageriale certe și unui atașament pentru valorile UNIVERSUL JURIDIC demonstrat. Sunt, așadar, o etapă și o evoluție normale, care se datorează calităților sale certificate anterior, dar și unor eforturi considerabile pentru dezvoltarea a tot ceea ce înseamnă astăzi UNIVERSUL JURIDIC și Grupul editorial în ansamblu.

Nicolae Cîrstea: „Dan Mărculescu este pentru mine omul cel mai apropiat, în care am găsit nu numai un coleg, un partener, dar mai ales un foarte bun prieten. Dacă suntem astăzi într-o anumită poziție în mediul juridic și dacă ne bucurăm de un respect din partea partenerilor noștri, a autorilor și a pieței în ansamblu, aceasta i se datorează în mare măsură, pentru eforturile depuse începând cu 1 martie 2008. A fost o perioadă deloc ușoară, în care piața era controlată de firme multinaționale cu resurse superioare, dar, împreună cu Dan, am reușit să oferim o alternativă și să edificăm o construcție care părea atunci un vis frumos. Dan are o serie de calități pe care sper să le valorifice cu succes în noile proiecte pe care le vom dezvolta.

În ultimii 3 ani, UNIVERSUL JURIDIC și-a consolidat poziția de lider al pieței de carte juridică, făcând pași importanți în dezvoltarea de facilități care să conducă la un nou concept – acela de furnizor și generator de informații juridice specializate nu numai prin intermediul mediului tradițional, prin intermediul cărților si revistelor tipărite, ci și prin intermediul celui on-line sau electronic. Noile tehnologii impun dezvoltarea inclusiv în această direcție, accesul din ce în ce mai facil la acestea și la internet impunând aceste dezvoltări care fac experiența de lucru mult mai interesantă și acumularea de informații mai rapidă și mai elaborată.

Nicolae Cîrstea: „Pentru a reuși toate acestea, dar și pentru a face o restructurare necesară după 10 ani de la inițierea proiectului UNIVERSUL JURIDIC, am avut nevoie de un partener care să vină cu un punct de vedere ne-emoțional și cu o perspectivă fundamentată pe o experiență managerială și în piața editorială de cel mai înalt nivel. L-am avut astfel alături, pentru 3 ani, pe Domnul Marcel Cărbunaru, care și-a îndeplinit cu deplin succes mandatul pe care l-a avut privind restructurarea Grupului și așezarea acestuia pe o direcție corectă. Îi mulțumesc, așadar, Domnului Cărbunaru pentru realizările și pentru aportul substanțial pe care l-a adus în organizație”.

Marcel Cărbunaru: „Vă mulțumesc și eu, Domnule Cîrstea, pentru această colaborare excelentă, las colegilor noștri o serie de lucruri bine structurate și pe care sper să le perpetueze și să le dezvolte. UNIVERSUL JURIDIC a fost pentru mine un «challenge» important și mă bucur că am reușit să realizăm o mare parte dintre lucrurile pe care ni le-am propus și să consolidăm un brand care are acum o poziție bine fundamentată în piață”.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti