Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Doru Trăilă și Adriana Almășan – (r)evolution


8 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, SELECTED

Doru Trăilă și Adriana Almășan sunt încântați să anunțe continuarea activității, începând cu 1 ianuarie 2016, alături de Alexandru Moise și Eugen Chivu, noi name partner, și de ceilalți colegi de echipă, sub denumirea TAMC (Doru Trăilă, Adriana Almășan, Alexandru Moise, Eugen Chivu) – Attorneys at Law, ulterior dizolvării TSAA.

Cu această ocazie, se lansează și noul website, pe care va invită să îl vizitați pentru informații suplimentare la adresa www.tamc.ro.

TAMC – Attorneys at Law acordă asistență juridică și reprezentare a clienților săi în multiple arii de expertiză. TAMC – Attorneys at Law continuă tradiția de aliniere la principiul triplului angajament: angajamentul deplin pentru soluționarea provocărilor juridice ale clienților săi, angajamentul față de echipă, angajamentul față de valorile profesiei de avocat.

Noii name partner au o experiență solidă în soluționarea litigiilor, capacitatea de coordonare a dosarelor și de relaționarea eficientă și personalizată cu clienții și ceilalți membri ai echipei.

Alexandru Moise este experimentat în litigii privind achiziții publice și contencios administrativ și fiscal, fiind coordonatorul celor două departamente ale TAMC – Attorneys at Law.

Eugen Chivu coordonează departamentul privind dreptul societar și proceduri de insolvență al TAMC – Attorneys at Law. Împreună cu echipa sa a finalizat, de asemenea cu succes, proiecte privind consolidarea prezenței în România a unor importante companii străine.

Doru Trăilă“Recunoașterea valorii lui Alexandru și Eugen a venit atât dinspre noi, cât și dinspre clienții noștri, iar promovarea lor a reprezentat pasul firesc.”

Adriana Almășan: “Alex și Eugen au maturitatea avocatului experimentat, dar nu și-au pierdut entuziasmul și creativitatea.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică