Secţiuni » Selected
Selected
Publicare comunicate şi informări profesionaleAnunţuri evenimenteAnunţuri de recrutare
ArticoleJurisprudenţăComunicare profesională

Doru Trăilă și Adriana Almășan – (r)evolution


8 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Doru Trăilă și Adriana Almășan sunt încântați să anunțe continuarea activității, începând cu 1 ianuarie 2016, alături de Alexandru Moise și Eugen Chivu, noi name partner, și de ceilalți colegi de echipă, sub denumirea TAMC (Doru Trăilă, Adriana Almășan, Alexandru Moise, Eugen Chivu) – Attorneys at Law, ulterior dizolvării TSAA.

Cu această ocazie, se lansează și noul website, pe care va invită să îl vizitați pentru informații suplimentare la adresa www.tamc.ro.

TAMC – Attorneys at Law acordă asistență juridică și reprezentare a clienților săi în multiple arii de expertiză. TAMC – Attorneys at Law continuă tradiția de aliniere la principiul triplului angajament: angajamentul deplin pentru soluționarea provocărilor juridice ale clienților săi, angajamentul față de echipă, angajamentul față de valorile profesiei de avocat.

Noii name partner au o experiență solidă în soluționarea litigiilor, capacitatea de coordonare a dosarelor și de relaționarea eficientă și personalizată cu clienții și ceilalți membri ai echipei.

Alexandru Moise este experimentat în litigii privind achiziții publice și contencios administrativ și fiscal, fiind coordonatorul celor două departamente ale TAMC – Attorneys at Law.

Eugen Chivu coordonează departamentul privind dreptul societar și proceduri de insolvență al TAMC – Attorneys at Law. Împreună cu echipa sa a finalizat, de asemenea cu succes, proiecte privind consolidarea prezenței în România a unor importante companii străine.

Doru Trăilă“Recunoașterea valorii lui Alexandru și Eugen a venit atât dinspre noi, cât și dinspre clienții noștri, iar promovarea lor a reprezentat pasul firesc.”

Adriana Almășan: “Alex și Eugen au maturitatea avocatului experimentat, dar nu și-au pierdut entuziasmul și creativitatea.”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii