Secţiuni » Selected
Selected
Comunicate profesionişti

Doru Trăilă și Adriana Almășan – (r)evolution
08.01.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Doru Trăilă și Adriana Almășan sunt încântați să anunțe continuarea activității, începând cu 1 ianuarie 2016, alături de Alexandru Moise și Eugen Chivu, noi name partner, și de ceilalți colegi de echipă, sub denumirea TAMC (Doru Trăilă, Adriana Almășan, Alexandru Moise, Eugen Chivu) – Attorneys at Law, ulterior dizolvării TSAA.

Cu această ocazie, se lansează și noul website, pe care va invită să îl vizitați pentru informații suplimentare la adresa www.tamc.ro.

TAMC – Attorneys at Law acordă asistență juridică și reprezentare a clienților săi în multiple arii de expertiză. TAMC – Attorneys at Law continuă tradiția de aliniere la principiul triplului angajament: angajamentul deplin pentru soluționarea provocărilor juridice ale clienților săi, angajamentul față de echipă, angajamentul față de valorile profesiei de avocat.

Noii name partner au o experiență solidă în soluționarea litigiilor, capacitatea de coordonare a dosarelor și de relaționarea eficientă și personalizată cu clienții și ceilalți membri ai echipei.

Alexandru Moise este experimentat în litigii privind achiziții publice și contencios administrativ și fiscal, fiind coordonatorul celor două departamente ale TAMC – Attorneys at Law.

Eugen Chivu coordonează departamentul privind dreptul societar și proceduri de insolvență al TAMC – Attorneys at Law. Împreună cu echipa sa a finalizat, de asemenea cu succes, proiecte privind consolidarea prezenței în România a unor importante companii străine.

Doru Trăilă“Recunoașterea valorii lui Alexandru și Eugen a venit atât dinspre noi, cât și dinspre clienții noștri, iar promovarea lor a reprezentat pasul firesc.”

Adriana Almășan: “Alex și Eugen au maturitatea avocatului experimentat, dar nu și-au pierdut entuziasmul și creativitatea.”

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti
SERVICII JURIDICE.RO