« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

DNA. Concurs pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor
11.01.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Direcția Națională Anticorupție organizează concurs pentru promovarea în funcții de conducere a grefierilor, potrivit unui comunicat.

Sunt vizate următoarele posturi:
– grefier șef al Serviciului de reprezentare la Înalta Curte de Casație și Justiție II din cadrul Secției judiciară penală;
– grefier șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari.

Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 28 ianuarie 2016, ora 10:00, la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Piața Walter Mărăcineanu, nr. 1 – 3, sector 1, București.

Concursul presupune susținerea următoarelor probe:
1. Proba scrisă constă în verificarea cunoștințelor teoretice din această tematică și bibliografie;
2. Proba orală constă în susținerea în fața comisiei de examinare a proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor manageriale specifice funcției de grefier șef serviciu.

Potrivit art. 7 din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare în funcții de conducere a grefierilor, poate participa la concursul pentru promovarea în funcții de conducere persoana care îndeplinește următoarele condiții:
a) are o vechime de cel puțin 3 ani în funcția de grefier; în cazul grefierilor cu studii superioare juridice este necesară o vechime de minimum 6 luni în funcția de grefier;
b) are o activitate profesională deosebită, evaluată cu calificativul „Foarte bine” în ultimii 3 ani, respectiv 6 luni.

Dosarele de concurs se depun la Serviciul resurse umane, perfecționare profesională și documentare, registratură, grefă, arhivă și relații cu publicul – Compartimentul resurse umane, perfecționare profesională și documentare (la sediul în Piața Walter Mărăcineanu, nr. 1 – 3, sector 1, București), până cel târziu la data de 12 ianuarie 2016.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.