Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de dreptRecurs în interesul legii

Președintele ICCJ a participat la deschiderea anului academic al INM
13.01.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 8 ianuarie 2016, un comunicat cu privire la participarea preşedintelui acestei instituții la deschiderea anului academic al Institutului Naţional al Magistraturii.

În data de 8 ianuarie 2016, judecătorul dr. Livia Doina Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a luat parte la ceremonia de deschidere a anului academic 2016, din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, alături de judecător dr. Octavia Spineanu-Matei – directorul Institutului Naţional al Magistraturii, judecător Mircea Bucurel Aron – preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Tiberiu-Mihail Niţu – procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi avocat dr. Gheorghe Florea – preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

În discursul susținut, Livia Doina Stanciu a adresat un mesaj de bun venit în frumoasa familie a magistraturii româneşti tuturor auditorilor de justiție din anul I, felicitându-i și, totodată, evidențiind importanţa profesiei de magistrat, dar şi responsabilitatea pe care se impune să o aibă în activitatea judiciară pe care o vor desfăşura în viitor.

Tinerii auditori de justiție au fost sfătuiți să aprofundeze cunoştinţele teoretice dobândite în cadrul Institutului, cu precădere cele care vizează noutăţile aduse prin recenta reformă legislativă, dar și pe cele privitoare la dreptul Uniunii Europene şi practica instanţelor europene.

Au fost, de asemenea, felicitați și auditorii de justiţie din anul II pentru realizările înregistrate în cursul anului trecut, precum și întreg corpul profesoral al Institutului pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă în formarea profesională iniţială şi continuă a magistraţilor din România.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.