Secţiuni » Jurisprudenţă » ÎCCJ
Înalta Curte de Casaţie şi JustiţieJurisprudenţă curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRecurs în interesul legii

Președintele ICCJ a participat la deschiderea anului academic al INM
13.01.2016 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Jurisprudența ÎCCJ
JURIDICE - In Law We Trust

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 8 ianuarie 2016, un comunicat cu privire la participarea preşedintelui acestei instituții la deschiderea anului academic al Institutului Naţional al Magistraturii.

În data de 8 ianuarie 2016, judecătorul dr. Livia Doina Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a luat parte la ceremonia de deschidere a anului academic 2016, din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, alături de judecător dr. Octavia Spineanu-Matei – directorul Institutului Naţional al Magistraturii, judecător Mircea Bucurel Aron – preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Tiberiu-Mihail Niţu – procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi avocat dr. Gheorghe Florea – preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

În discursul susținut, Livia Doina Stanciu a adresat un mesaj de bun venit în frumoasa familie a magistraturii româneşti tuturor auditorilor de justiție din anul I, felicitându-i și, totodată, evidențiind importanţa profesiei de magistrat, dar şi responsabilitatea pe care se impune să o aibă în activitatea judiciară pe care o vor desfăşura în viitor.

Tinerii auditori de justiție au fost sfătuiți să aprofundeze cunoştinţele teoretice dobândite în cadrul Institutului, cu precădere cele care vizează noutăţile aduse prin recenta reformă legislativă, dar și pe cele privitoare la dreptul Uniunii Europene şi practica instanţelor europene.

Au fost, de asemenea, felicitați și auditorii de justiţie din anul II pentru realizările înregistrate în cursul anului trecut, precum și întreg corpul profesoral al Institutului pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă în formarea profesională iniţială şi continuă a magistraţilor din România.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti