Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Președintele ICCJ a participat la deschiderea anului academic al INM


13 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Înalta Curte de Casație și Justiție a dat publicității vineri, 8 ianuarie 2016, un comunicat cu privire la participarea preşedintelui acestei instituții la deschiderea anului academic al Institutului Naţional al Magistraturii.

În data de 8 ianuarie 2016, judecătorul dr. Livia Doina Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, a luat parte la ceremonia de deschidere a anului academic 2016, din cadrul Institutului Naţional al Magistraturii, alături de judecător dr. Octavia Spineanu-Matei – directorul Institutului Naţional al Magistraturii, judecător Mircea Bucurel Aron – preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Tiberiu-Mihail Niţu – procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi avocat dr. Gheorghe Florea – preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România.

În discursul susținut, Livia Doina Stanciu a adresat un mesaj de bun venit în frumoasa familie a magistraturii româneşti tuturor auditorilor de justiție din anul I, felicitându-i și, totodată, evidențiind importanţa profesiei de magistrat, dar şi responsabilitatea pe care se impune să o aibă în activitatea judiciară pe care o vor desfăşura în viitor.

Tinerii auditori de justiție au fost sfătuiți să aprofundeze cunoştinţele teoretice dobândite în cadrul Institutului, cu precădere cele care vizează noutăţile aduse prin recenta reformă legislativă, dar și pe cele privitoare la dreptul Uniunii Europene şi practica instanţelor europene.

Au fost, de asemenea, felicitați și auditorii de justiţie din anul II pentru realizările înregistrate în cursul anului trecut, precum și întreg corpul profesoral al Institutului pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă în formarea profesională iniţială şi continuă a magistraţilor din România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii