Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Cereri de detașare la CSM respinse
13.01.2016 | JURIDICE.ro

În cadrul ședinței din data de 12 ianuarie 2016, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea detaşării în cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a judecătorlui la Curtea de Apel Bucureşti, Harabagiu Lizeta, şi a judecătorului la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, Vasile Roxana Iuliana.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de retragerea candidaturii depuse pentru ocuparea, prin detaşare, a unui post de personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor şi procurorilor din cadrul aparatului propriu al Consiliului Superior al Magistraturii, a lui Hetriuc Laurențiu Marius, judecător la Curtea de Apel Suceava.

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 5)


Aflaţi mai mult despre , , , , , , ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.