Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Decret de decorare – 12 ianuarie 2016
13.01.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Klaus Iohannis, Președintele României, a semnat marți, 12 ianuarie 2016, decretul de decorare a lui Jay Burgess.

În semn de înaltă apreciere pentru contribuţia îndelungată avută la promovarea relaţiilor economice dintre România şi Statele Unite ale Americii, asigurând premisele pentru dezvoltarea optimă a acestora, Președintele României, a conferit Ordinul Naţional „Steaua României”, în grad de Ofiţer, lui Jay Burgess, director al Biroului State Europene, adjunct al Asistentului Secretarului Comerţului pentru Europa şi Eurasia, din cadrul Departamentului Comerţului (Statele Unite ale Americii).

De asemenea, Klaus Iohannis, Preşedintele României a semnat, la propunerea Ministrului Afacerilor Externe, Lazăr Comănescu, decretul de decorare a lui Chişu Corneliu Emil Eugen.

Așadar, în semn de înaltă apreciere pentru contribuţia personală semnificativă pe care a avut-o la dezvoltarea relaţiilor româno-canadiene, precum şi la promovarea imaginii comunităţii româneşti în Canada, Președintele României  a conferit Ordinul Naţional „Pentru Merit”, în grad de Ofiţer, lui Chişu Corneliu Emil Eugen, deputat canadian, preşedintele Grupului parlamentar de prietenie Canada-România.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate