Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Selecție în vederea asigurării asistenţei juridice a cetăţenilor germani implicați în proceduri judiciare penale
13.01.2016 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Baroul București a dat publicității, în data de 12 ianuarie 2016, un anunț semnat de av. Ion Dragne – Decan, cu privire la posibilitatea avocaților specialiști în drept penal și vorbitori de limba germană, de a se înscrie în lista ce va fi transmisă Ambasadei Republicii Federale Germania, în vederea selectării de avocați pentru asigurarea asistenţei juridice a cetăţenilor germani implicați în proceduri judiciare penale.

Atât selecția, cât și stabilirea condițiilor contractuale se vor realiza exclusiv de către Ambasada Republicii Federale Germania.

Avocații interesați sunt rugați să trimită o scrisoare de intenție la adresa de e-mail info@baroul-bucuresti.ro, până la data de 19 ianuarie 2016.

Aflaţi mai mult despre , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.