Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

INPPA. Temele dezbaterilor din 21 și 28 ianuarie 2016
18.01.2016 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților informează avocații din barourile de avocați din circumscripțiile Curții de Apel Bucureşti şi a Curților de Apel învecinate asupra conținutului temelor de dezbatere din 21 și 28 ianuarie 2016, potrivit unui comunicat al acestei instituții, dat publicității în data de 13 ianuarie 2016.

Temele propuse sunt următoarele:
I. 21 ianuarie 2016, la ora 17:00, dezbaterea cu tema: ”Vulnerabilități ale avocatului în noua lege penală – III. Celelalte infracțiuni din competența DNA. Instrumentele de protecție prevăzute de legislația profesiei de avocat.”
Moderator: avocat conf. univ. dr. Petruț Ciobanu.
Invitat: avocat Mihnea Stoica, Prodecanul Baroului București.

II. 28 ianuarie 2016, ora 17:00, dezbaterea cu tema: ”Interacțiunea dintre principiul disponibilității și principiul rolului activ al judecătorului”.
Moderator: avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu.
Invitat: lector univ. dr. Liviu Zidaru, judecător la Curtea de Apel Bucureşti.

Dezbaterile inițiate vor avea caracter interactiv, fiind invitați şi reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare.

Locul desfășurării dezbaterilor este biblioteca Baroului Bucuresti, din sediul Curții de Apel București.

Înscrierile în vederea participării la dezbateri se fac prin email, la adresa conferinte@inppa.ro, iar numărul de locuri disponibile este limitat la 45.

Persoanele înscrise astfel vor fi contactate pentru achitarea taxei de 60 de lei/dezbatere, în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii.

Modalitățile de a achita sunt: prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. Bucureşti, Sucursala Unirea, CIF: 16137943).

Se acordă 3 puncte de pregătire profesională continuă pentru participarea la oricare dintre dezbaterile propuse.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate