Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

INPPA. Temele dezbaterilor din 21 și 28 ianuarie 2016


18 ianuarie 2016 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților informează avocații din barourile de avocați din circumscripțiile Curții de Apel Bucureşti şi a Curților de Apel învecinate asupra conținutului temelor de dezbatere din 21 și 28 ianuarie 2016, potrivit unui comunicat al acestei instituții, dat publicității în data de 13 ianuarie 2016.

Temele propuse sunt următoarele:
I. 21 ianuarie 2016, la ora 17:00, dezbaterea cu tema: ”Vulnerabilități ale avocatului în noua lege penală – III. Celelalte infracțiuni din competența DNA. Instrumentele de protecție prevăzute de legislația profesiei de avocat.”
Moderator: avocat conf. univ. dr. Petruț Ciobanu.
Invitat: avocat Mihnea Stoica, Prodecanul Baroului București.

II. 28 ianuarie 2016, ora 17:00, dezbaterea cu tema: ”Interacțiunea dintre principiul disponibilității și principiul rolului activ al judecătorului”.
Moderator: avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu.
Invitat: lector univ. dr. Liviu Zidaru, judecător la Curtea de Apel Bucureşti.

Dezbaterile inițiate vor avea caracter interactiv, fiind invitați şi reprezentanți ai altor profesii juridice/judiciare.

Locul desfășurării dezbaterilor este biblioteca Baroului Bucuresti, din sediul Curții de Apel București.

Înscrierile în vederea participării la dezbateri se fac prin email, la adresa conferinte@inppa.ro, iar numărul de locuri disponibile este limitat la 45.

Persoanele înscrise astfel vor fi contactate pentru achitarea taxei de 60 de lei/dezbatere, în termen de 24 de ore de la confirmarea înscrierii.

Modalitățile de a achita sunt: prin ordin de plată sau transfer bancar, în contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. Bucureşti, Sucursala Unirea, CIF: 16137943).

Se acordă 3 puncte de pregătire profesională continuă pentru participarea la oricare dintre dezbaterile propuse.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii